Door de opkomst van de smartphone heeft menigeen een complete fotostudio in zijn of haar broekzak. Het wordt steeds makkelijker om te fotograferen. Maar in sommige situaties wil je niet zelf de foto’s maken of zoek je iemand met een heel andere kijk op dezelfde situatie.

Dan kan ik je helpen. Ik ben Ronald Huiberse, een gepassioneerd freelance fotograaf uit Almere en onder andere bekend om mijn portretten van honden. Daarnaast vind ik het geweldig om te fotograferen op jouw evenement.

Het mooiste evenement van allemaal is natuurlijk jouw huwelijksdag. Samen met mijn collega fotograaf Sjoerd Tullenaar kom ik heel graag langs om die speciale dag vast te leggen.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden. Je mag altijd contact met mij opnemen zodat wij kunnen overleggen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 

Een mooi portret van je trouwe viervoeter, zonder dat je deze mee moet slepen naar een studio vol vreemde luchtjes en rare lampen? Dat kan bij mij. Ik kom in de avond, het weekend of een ander geschikt moment bij jullie thuis op bezoek. Daar bouw ik in bijvoorbeeld jullie huiskamer een tijdelijke studio. Dit kan heel snel, maar het is soms ook fijn om even kennis te maken met jullie en jullie grote vriend. Het daadwerkelijk maken van de foto’s duurt niet heel lang en natuurlijk houd ik daarbij rekening met het model van dat moment.

Kosten
Prijs € 50 voor een sessie met 1 tot 3 honden en in Almere. Buiten Almere komt hier nog een kleine reiskostenvergoeding bij. Meer honden kan in overleg. De foto’s krijgen jullie in hoge resolutie toegestuurd via de e-mail. Meerdere honden kunnen digitaal samengevoegd worden tot 1 foto.

 

Interesse of behoefte aan meer informatie?

Neem dan contact met mij op via het contactformulier

Uw evenement is een verzameling van mooie momenten. Natuurlijk wilt u op een later moment rustig hierop terugkijken, of deze momenten gebruiken voor promotie van een vervolg. Beelden zorgen bij uw bezoekers dat de herinneringen weer tot leven komen, maar laten ook momenten zien die zij misschien gemist hebben. Laat uw evenement daarom vastleggen door mij, eventueel samen met een collega fotograaf.

 

Interesse of behoefte aan meer informatie?

Neem dan contact met mij op via het contactformulier

 

Een selectie van mijn werk is ook te koop via de website ‘Werk Aan De Muur’. De afbeeldingen kunnen in verschillende formaten en op verschillende ondergronden worden afgedrukt. Klik op een afbeelding om de mogelijkheden te zien. Het overzicht bestaat uit meerdere pagina’s

Portfolio